Reținut pentru trafic de droguri

Magistraţii din cadrul Tribunalului Vaslui au dispus, duminică, arestarea preventivă a unui bărbat în vârstă de 23 de ani din Iaşi care este cercetat pentru trafic de droguri de risc.

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Vaslui, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui, au realizat, în ziua de 10 octombrie a.c., o acţiune de prindere în flagrant delict a unei persoane bănuite de trafic de droguri.

De asemenea, au fost efectuate 2 percheziţii domiciliare, la adrese din judeţul Iaşi.

“În urma percheziţiilor, au fost ridicate peste 160 de grame de cannabis, obiecte folosite la cântărirea şi comercializarea drogurilor, sisteme informatice şi bani. Din cercetări a rezultat că drogurile urmau să fie comercializate consumatorilor din judeţul Iaşi şi alte judeţe”, se arat[ ]ntr-un comunicat al IPJ Vaslui

Procurorul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui a dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a tânărului.
În cursul zilei de duminică, bărbatul a fost prezentat Tribunalului Vaslui, care a admis propunerea de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Acţiunea a fost realizată cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale.