Warning: copy(/home4/r41733ziar/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r41733ziar/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
"Război" în Peco Vaslui: Doi tineri din Văleni și Muntenii de Sus au fost reținuți - Ziarul de Vaslui

“Război” în Peco Vaslui: Doi tineri din Văleni și Muntenii de Sus au fost reținuți

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reţinut doi bărbați, domiciliați în comunele Văleni și Muntenii de Sus, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui, au documentat și probat activitatea infracțională a doi bărbați, în vârstă de 27, respectiv 22 de ani, din comunele Văleni și Muntenii de Sus, implicați într-o altercație, produsă în municipiul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, în noaptea de 12/13 martie 2022, ora 03:30, în timp ce se aflau într-o stație de comercializare carburanți, de pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Vaslui, pe fondul unei stări conflictuale spontane, cele două persoane bănuite ar fi provocat scandal, ar fi distrus bunuri și ar fi agresat doi bărbați, în vârstă de 20, respectiv 26 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, județul Vaslui.

În urma agresiunii, persoanele vătămate au suferit vătămări corporale ce vor necesita, fiecare, 5 – 6 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În data de 13 martie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii vasluieni au luat față de bărbații cercetați măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore. Astăzi, 14 martie 2022, aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.  

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților.      FOTO: arhivă