Warning: copy(/home4/r41733ziar/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r41733ziar/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Primarul Vasile Pavăl: "Lăsați-vă stăpâniți de mândria de a fi... absolvenți" - Ziarul de Vaslui

Primarul Vasile Pavăl: “Lăsați-vă stăpâniți de mândria de a fi… absolvenți”

Final de liceu – 2019: emoțiile profunde ale despărțirii, neliniștea încercărilor viitoare, trăirile cristalizându-se în amintiri !

Lăsați-vă stăpâniți de mândria de a fi… absolvenți ! Abia peste ceva timp veți simți mai nemilos resemnarea acestui final.

Ce dulce-amar este gustul acestui moment! Ce ani de o frumusețe tulburătoare și inegalabilă rămân în urmă!

Ați învățat să credeți în puterea visului pentru mâine, ați căutat răspunsuri la întrebări nerostite, ați adunat clipe ce nu vi le va răpi nimeni niciodată.

În toți acești ani, ați lăsat urme în viața liceului și fiecare colțișor al acestuia vi s-a întipărit în suflet. Liceul a devenit pentru voi… acasă. De aceea se spune că din liceu nu pleci nicicând.

Rezultatele voastre de excepție la olimpiade și concursuri școlare au contribuit serios la consolidarea imaginii școlii vasluiene și a Vasluiului în panoplia învățământului românesc.

Cei care au contribuit la formarea voastră umană și profesională vă vor însoți mereu devenirea cu gândul lor ocrotitor și cu speranța că și-au asigurat în inimile voastre un atriu sau un ventricul aparte, învelit în respect și încredere.

Să nu-i uităm pe părinții voștri, cei care au suferit alături de voi în momentele dificile, cei care v-au susținut și încurajat. Le datorați – fără doar și poate – satisfacția viitorului vostru împlinit.

Este final de liceu, dar forfota zilelor de școală vă va fi mereu fond sonor atunci când, obosiți, veți conjuga verbele la imperfect.

Ce minunat e să simt că ziua de mâine este a voastră, că eforturile voastre au fost răsplătite și că puteți privi încrezători spre mâine!

Eu vă doresc să fiți puternici și curajoși în fața oricărei încercări. Pășiți în viață pe picioarele voastre, urmați-vă drumul cu încăpățânare și satisfacțiile nu vor întârzia să apară. Știu că veți reuși, pentru că am ajuns să vă cunosc și am încredere în voi.

Trăiți frumos și demn și umpleți-vă viața cu bucurii simple și curate!

Să fie pace și sănătate în viața voastră!

Mult succes la examenele ce vă așteaptă în curând și… nu uitați:

Vasluiul este al vostru și vă așteaptă!

Cu dragoste și mândrie,

ing. Vasile Pavăl

Primarul Municipiului Vaslui