Predare fastuoasă de ştafetă la şefia ISU Vaslui (galerie foto)

Joi 7 iulie, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” Vaslui a avut loc ceremonialul militar de predare-primire a comenzii și a Drapelului de luptă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Podul Înalt” al județului Vaslui.

După o carieră militară de peste 33 de ani, dintre care 15 ani la conducerea instituției, col. Neculai Olaru și-a încheiat activitatea prin trecerea în rezervă. În locul său a fost împuternicit inspector șef al Inspectoratului, col. Gheorghe Blagoci.

La evenimentul care s-a desfășurat în spiritul tradițiilor și regulamentelor militare, au participat, alături de personalul unității, reprezentați ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și ai Inspectoratelor județene pentru Situații de Urgență limitrofe județului Vaslui, precum și reprezentanți ai autorităților publice județene și locale, ai altor structuri din sistemul național de apărare, siguranță și ordine publică, cadre militare active și în rezervă.  Col. Neculai Olaru le-a mulţumit tuturor pentru buna colaborare in gestinarea situaţiilor de urgenţă, colaborare reflectată prin buna desfăşurare a acţiunilor desfăşurate. “Mulţumesc tuturor celor care au ajutat până acum Inspectoratul pentru Situaţii de UrgenţăVaslui, de la Consiliul Judeţean, Prefectura Vaslui, celelalte instituţii militare din judeţ şi numai, care au văzut în instituţia noastră un co-echipier în acţiunile derulate. Vă mulţumesc dumneavoastră, colegilor mei, pentru încrederea pe care aţi avut-o în mine, pentru abnegaţia şi curajul cu care v-aţi făcut datoria! Vă urez sănătate şi să aveţi grijă de voi în misiunile la care veţi participa”, a spus col. Neculai Olaru.

La rândul lor, cei prezenţi, printre care Daniel Olteanu-pefectul judeţului, subprefectul Mircea Gologan, Daniel Neacşu- viceprimar al municipiului Vaslui, Ciprian Trifan-vicepreşedintele Consiliului Judeţean, col. Paul Smântână-comandantul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, comisarul-şef  Ionel Mirică- şeful IPJ Vaslui, i-au mulţumit şefului ISU Vaslui pentru activitatea desfăşurată, apreciind pozitiv colaborarea pe care au avut-o pe parcursul anilor. Nu au lipsit cadourile simbolice, plachetele şi diplomele.

Ceremonialul militar s-a încheiat cu  difilarea efectivelor de pompieri, a tehnicii și mijloacelor de intervenție pentru situații de urgență.  (Mihaela Zărnescu)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.