Portocalele cu reziduuri de pesticide vândute și la Vaslui și Bârlad. LISTA MAGAZINELOR DIN JUDEȚ din care au fost retrase

Marele lanţ de magazine Carrefour a retras de la rafturi mai multe tone de fructe. Portocalele de calibru 4-5 din Grecia au fost depistate cu reziduuri de pesticide.

„Vă informăm că urmare a notificării primite din partea furnizorului ANDROS STIL SRL, CARREFOUR ROMÂNIA SA a inițiat retragerea de la comercializare și rechemarea de la clienți a articolului menționat mai jos. Motivul rechemării: depăşire a valorilor admise de reziduuri de pesticide (Dimetoat, Chlorpirifos).

Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul descris mai sus, comercializate în perioada 23.12.2021-05.01.2022, să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Ne cerem scuze pentru inconveniențele create! Pentru informații suplimentare, puteți contacta Carrefour România S.A.: clienti@carrefour.com”, a transmis ANSVSA.

Lista magazinelor din județul Vaslui din care au fost retrase portocalele

Carrefour VASLUI STR. STEFAN CEL MARE NR.82

Carrefour BARLAD (253) B-DUL REPLUBICII,NR 320,LOC BARLAD,JUDET VASLUI