Pompier vasluian, dublu medaliat la Campionatul Național de Atletism al MAI

Pompierul vasluian, plutonierul adjutant șef Sorin Păduraru este dublu medaliat la Campionatul de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne.

Plutonierul adjutant șef Păduraru Sorin a câștigat din nou două medalii la Campionatul de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne, competiție desfășurată în municipiul Iași, pe Stadionul ”Emil Alexandrescu”, în perioada 12 – 15 iunie 2018.

Înregistrând o nouă performanţă a reușit să ocupe locul I, cu lotul de atletism al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, pentru al șaselea an consecutiv.

Reprezentantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al judeţului  Vaslui a concurat la categoria peste 45 ani şi s-a clasat pe locul I la proba de săritură în lungime, locul III la proba 100 m plat. Performanţa militarului nu este singulară, acesta reușind în cei 11 ani în care a participat, să se claseze de fiecare dată pe poziții fruntașe, grație acestor rezultate subofițerul va participa la Campionatul European al Polițiștilor și Pompierilor ce se va desfășura în Gibraltar, în perioada 21-29 septembrie 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.