Warning: copy(/home4/r41733ziar/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r41733ziar/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Polițiști din Vaslui, umiliți de un „justițiar” - Ziarul de Vaslui

Polițiști din Vaslui, umiliți de un „justițiar”

Un activist din Prahova, Harry Geană, a luat în aceste zile la „puricat” județul Vaslui, pentru a găsi nereguli și a le posta pe canalul său de youtube. Cineastul amator a ajuns la Secția 1 de Poliție, evident pus pe scandal. Spre norocul acestuia, a găsit și materialul mult căutat: o mașină de intervenție parcată pe trecerea de pietoni!Prima “victimă” a activistului a fost un tânăr jandarm, după care atenția prahoveanului s-a îndreptat din nou către autospeciala de poliție, parcată ce-i drept, neregulamentar!

“Nu mă faceți să intru pe IGPR și vă spun că vă garantez că se ia măsurile imediat dacă dumneavoastră favorizați echipajul de poliție”. Cu acest tip de abordare superioară a continuat dialogul cu ofițerul de serviciu, încercând să-l “învețe” pe acesta și comartimentarea secției de poliție, prezentându-i care este zona administrativă și zona neadministrativă, după ce i s-a interzis filmatul! Teatrul hilar făcut de Harry Geană continuă și când doi agenți îl roagă pe acesta să le prezinte un buletin „domnule tu ești polițist de atâta timp și înca mai ceri buletinul? N-am buletin, nu exista buletin, nu se mai fabrică buletin”, le explică Geană celor doi agenți, făcând referire la exprimarea acestora (buletin – carte de identitate).

Geană afirmă că este proprietarul unui mic studio de producţie media, iar ceea ce face se numeşte “pamflet cu antrenare civică”, fiind un fel de “spaima golanilor” deoarece ia în derâdere diverse instituţii “care nu îşi fac treaba corect”.

Vezi mai jos filmulețul cu pricina! Sursa video YouTube