Pisică maltratată de un copil, în timp ce mama filmează “năzdrăvănia”

Imagini șocante au ajuns astăzi în mediul online, după ce o tânără mamă din Vaslui și-a filmat propriul copil cum chinuie o pisică! 

Imaginile i-au scandalizat pe prietenii virtuali ai femeii, care au observat că “jucăria” copilului era o pisică. În loc să încerce să oprească scena, femeia a decis să filmeze întreaga acțiune și să o posteze pe pagina sa de Facebook.

Din imagini se poate observa cum bietul animal este chinuit de câine, care o apucă de gât și nu îi dă drumul. Copilul femeii care filmează, a fost surprins în timp ce trage de picioarele pisicii, iar câinele o apucă de gât. Postarea a fost ulterior ștearsă de pe rețelele de socializare, dar nu înainte ca iubitorii de animale să se autosesiseze. 

„Acestei mame i se pare normal să educe astfel copilul și să se amuze de faptul că o biată pisicuță este chinuită. Dacă avem #Politia_animalelor, noi, cei mai needucați, rugăm o autosesizare. Potrivit informațiilor din mediul online, femeia care a semnalat cazul urmează să facă o plângere