Petru Cristinel Rusu: “Negreștiul are nevoie de primar cu normă întreagă”

Candidatul PNL la primăria orașului Negrești, Petru Cristinel Rusu, a continuat, în ultima săptamână, campania electorala prin vizite la domiciliul cetățenilor, având întalniri permanente cu cetățenii orașului și ai celor șase sate componente.

“Mare parte din problemele semnalate de catre cetățeni îmi sunt cunoscute. Sunt născut și crescut aici, locuiesc aici și văd zi de zi cu ce se confrunta cetățenii. Sunt multe lucruri de rezolvat în Negrești și satele componente, iar unele dintre acestea nu mai permit nicio amânare. Dupa mulți ani, locuitorii orașului Negrești  și ai satelor componente au posibilitatea de a alege pentru funcția de primar o persoană născută și crescută pe aceste meleaguri, iar, în prezent, cetățean al acestui oras.

Administrarea orașului trebuie făcuta ca în propria locuință.  Un proprietar de casă va fi întotdeauna mai atent la ceea ce se întampla cu a sa gospodărie, decat unul care stă în chirie. In prezent,  orașul Negrești este condus de un primar care nu locuiește aici. Dupa orele de program pleacă într-o comună alăturată, unde se află  locuința sa.

Nu platește  impozite mari de oraș, nu este deranjat de câinii comunitari care, uneori, ataca copii ce vin din parc, nu simte mirosul greu suportabil care vara vine din subsolurile blocurilor, nu-l interesează  lipsa locurilor de muncă etc.

Când nu ai în tine dragostea față de localitatea ta și stii că pe viitor nu vei locui în aceasta localitate, faci lucrurile superficial, fără implicare afectivă.

Sunt sigur că pot aduce un suflu nou în administrația orașului Negrești și îmi pasă de localitatea mea. Îndemn cetățenii acestui oraș si din satele componente să aibă curaj și încredere că se poate mai bine și aici”, a spus Petru Cristinel Rusu

 

One thought on “Petru Cristinel Rusu: “Negreștiul are nevoie de primar cu normă întreagă”

  • 24 mai 2016 la 18:40
    Permalink

    Nu-mi place politica, nu comentez, dar omul asta e bun de primar. Mie imi inspira încredere si il voi vota

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.