Peste 100 de elevi din județ au sărbătorit 1 iunie participând la ”Crosul Copiilor”

Sâmbătă, 1 iunie, în fața Sălii Polivalente din Vaslui, s-a desfășurat ediția a III-a a Concursului ”CROSUL COPIILOR”, organizat de Școala Gimnazială ”Theodor Rosetti”  Solești, la inițiativa și sub coordonarea prof. Ionuț Pîslaru, cu sprijinul Direcției Județene pentru Tineret și Sport (DJTS) Vaslui.

La start s-au prezentat peste 100 de copii, elevi ai școlilor din Vaslui dar și din Solești, Văleni, Oșesti, Banca, etc. Competiția s-a adresat copiilor din clasele primare și s-a desfășurat pe categorii de vârstă, fete/băieți. Potrivit organizatorilor, nu au existat învinși.

”Am încercat să organizăm o competiție a fair-play-ului prin care să  încurajăm mișcarea pentru sănătate, dar și să creem un cadru potrivit în care elevii din școli diferite, din medii diferite, au ocazia să se cunoască, să socializeze și să se bucure de manifestarea în sine. Cu ajutorul DJTS Vaslui am oferit tuturor participanților medalii, tricouri și baloane, iar câștigătorii premiilor I, II și III au primit diplome, premii în bani și dulciuri. Mulțumim conducerii școlii și DJTS Vaslui pentru sprijin și implicare, și multumim Grupului de firme SAFIR pentru generozitatea cu care a sponsorizat acest concurs!  Îi felicităm pe toți cei care au participat la această competiție și le urăm tuturor copiilor un călduros ”La mulți ani!””, a spus  prof. Ionuț Pîslaru