[P] DESCHIDERE OFICIALĂ LA JETOANE VASLUI

Brandul de spalatorii auto in regim self-service ajunge si in Vaslui. Dupa 4 locatii in Iasi si una in Barlad am decis ca trebuie sa ne indreptam atentia si catre soferii din Vaslui, asa ca, incepand din 6 iunie ne deschidem portile catre toti cei care aleg sa isi intretina masina singuri!

Sectorul de spalatorii auto in regim self service are cea mai mare dezvoltare in ultimii ani, insa ceea ce face diferenta intre toti furnizorii de spalatorii auto este clar calitatea produselor de curatate folosite, echipamentele de spalare si dorinta de a satisfice clientii.

Brandul La Jetoane a pus intotdeauna pe primul loc clientul, iar modul in care iese din spalatoria noastra, adica multumit si incantat de rezultat, este aspectul cel mai important pentru noi.

Locatia La Jetoane din Vaslui va pastra mereu standardul de calitate pe care l-am impus in toate locatiile si va beneficia de acelasi echipamente si produse de curatare pe care le utilizam in fiecare spalatorie.

La Jetoane Vaslui este proiectata cu 5 boxe de spalare, insa momentan are functionale doar 3 boxe din cauza crizei medicale prin care trecem care a sistat productia si livrarea de echipamente de spalare.

Boxele de spalare sunt echipate cu 4 programe: prespalare cu detergent cu apa calda, clatire, ceara lichida cu apa calda si clatire cu apa osmotizata. Un avantaj major pe care il are locatia de la Vaslui este instalatia de apa calda. Programul de spalare are o durata de 4 minute si costa 5 lei.

Spalatoria este dotata si cu un spatiu destinate curateniei interioare fiind echipata cu 2 aspiratoare cu functii suplimentare de negru de anvelope si parfum sanitizant. Un ciclu de aspirare are o durata de 8 minute, iar jetonul costa 5 lei.

Locatia La Jetoane este amplasata pe blv. Stefan cel Mare, nr.22, in parcarea Proxima Center (in spatele Centrului de Afaceri).

Program: NON-STOP

Va asteptam la deschidere, pe 06.06. 2020 ca sa ne testati echipamentele si sa ne oferiti feedback-ul vostru!

Ne puteți găsi si pe 

www.lajetoane.ro

https://www.facebook.com/vaslui.lajetoane/?modal=admin_todo_tour

EVENT: https://www.facebook.com/events/185308082764741/