O cină la Mamaia, cât un sejur în Grecia! Vezi cât a plătit un bârlădean

Un turist din Bârlad a plătit pe o masa cât pentru un sejur întreg, după ce a ales să meargă cu familia la un restaurant de fițe din Năvodari. Când i-a venit nota de plata, omul a rămas șocat.

La restaurantele de lux și prețurile sunt pe măsură. A simțit-o, pe pielea lui, Vasile, un turist din Bârlad (Vaslui), care a venit la mare în Năvodari, cu soția și copii, dar și cu prietenii. 

Dacă la prețul la cazare nu au avut de ce să se plângă, prânzul i-a costat mai mult că vacanța în sine. Le-a făcut cu ochiul un restaurant în zona exclusivistă unde, susțin, ei, ospătarii foarte amabili i-au momit cu tot felul de oferte și sugestii. La final însă, nota de plata a fost de 3600 de lei plus 400 de lei bacșiș. 

„De banii ăștia cumpăram trei porci și îmi hrăneam copiii“, a spus Vasile cu năduf, enumerând bucatele cele mai scumpe din prânzul care vă rămâne de poveste. 

„Captura zilei, trei pești, 1.700 de lei. Un ciolan, 80 de lei, porția de creveți, patru creveți adică, 80 de lei, 20 de lei un crevete, jambon 320 de lei și am mai dat și 300 de lei pe sparanghel”, a declarat turistul care recunoaște că nu a fost atent să verifice prețurile înainte de a da comanda.