MOBILIZARE INCREDIBILĂ! Mii de vasluieni au sărit în ajutorul lui Rareș

Vasluienii au fost impresionaţi de drama tânărului Diaconu Rareș, elev în clasa a XI-a la Liceul Teoretic “Emil Racoviță” Vaslui, care are nevoie de 80.000 de euro, pentru a suporta o operaţie la un spital din Austria.
Mobilizarea vasluienilor a fost una de-a dreptul impresionantă. La auzul tristei vești, fiecare a încercat să ajute cum poate. Așadar, în mai puțin de o zi, câteva mii de vasluieni s-au mobilizat și s-au pus pe făcut bani pentru Rareș

” Vând trei checuri la prețul de 30 lei, iar banii obținuți vor fi donați tânărului în vârstă de 17 ani diagnosticat cu cancer osos din orașul nostru. Checurile se oferă azi începând cu ora 16. Haideți să ne mobilizăm și să îl ajutăm să strângă suma de bani de care are nevoie” a scris Oana, o gospodină din Vaslui.

Cristi, un solist de la Cojones Records s-a gândit să organizeze un concert caritabil, iar toți banii strânși să meargă către Rareș ” Mâine seara activez cu frații mei de la Cojones Records, așa că hai în număr cât mai mare mâine la concert să ajutăm! Big UP!” 

Cine mai spune că taximetriștii nu sunt oameni de treabă, cu siguranță nu i-a întâlnit pe cei din Vaslui. Fron Giani Bogdan, un tânăr taximetrist pune la bătaie toți banii încasați într-o săptămână pentru ajutorul lui Rareș : ” Începând de luni 21 ianuarie 2019, până vineri 25 ianuarie 2019, toți banii încasați din apelurile telefonice pentru taxi între orele 8.30 – 16.00 vor fi donați pentru RAREȘ, copilul de la E Racoviță. Mă puteți suna la 0752 641 445″ .  

Nici soția domnului taximetrist nu s-a lăsat mai prejos și a scos la vânzare cinci decorațiuni superbe, lucrate de mână “Lucrez cinci decorațiuni pentru copii (numele acestora), iar bănuții strânși vor fi donați copilului bolnav de la liceul Emil Racoviță”

Cu toții știm că la pasiunile și hobby-urile noastre renunțăm greu. Ei bine, Tirtirau Ionuț își vinde în scopul donației casca de motociclist, aproape nouă ” Prețul căștii a fost 690 de lei. Licitația începe de la 150 de lei!!! Casca a fost purtată de câteva ori! Cel/Cea ce o să cumpere această cască va primi recunoștința sutelor de mii de oameni! Vă doresc tuturor succes si sănătate!”

Deși este foarte greu să renunți la rochia de mireasă, două doamne nici n-au stat pe gânduri ” ÎMPREUNĂ PENTRU RAREȘ! Îmi vând rochița de mireasă (mărimea S) la prețul de 2000 de lei. Suma va fi donată copilului bolnav de la liceul E. Racoviță” 

Nici membrii și fanii echipei de fotbal ASSFC Vaslui nu au rămas nepăsători, scoțând la licitație un tricou cu autograful lui Ionuț Balaur. 

“O porție de vitamine și antioxidanți poate salva o viata!
Hai să-i întindem o mana de ajutor lui Rareș!”. O afacere locală este dispusă să doneze suma echivalentă a 200 de caserole de mure în contul lui Rareș.

Noi, Ziarul de Vaslui, vom oferi un banner publicitar cu dimensiunea de 300 x 500 px, timp de un an unei firme/persoane fizice, contra sumei de 2500 de lei, iar toți banii vor fi depuși în contul lui Rareș.

Ce v-am prezentat reprezintă o mică parte din totalul celor care au sărit în ajutorul lui Rareș Diaconu. Orice suma este binevenita si se poate depune in contul mamei:
Diaconu Lăcrămioara
Cont BCR: RO39RNCB0262006051730006