Mercedes căutat în Italia, depistat la Albița

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au depistat la controlul de frontieră și reținut pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Mercedes care figurează ca fiind declarat bun căutat pentru confiscare de către autoritățile din Italia.

În ziua de 30 septembrie a.c., în jurul orei 13.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița—I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, pentru a intra în țară, Octavian N., cetățean român și Republica Moldova, în vârstă de 32 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes CLK270 Coupe, înmatriculat în Republica Moldova.

La controlul de frontiera, s-a constatat că autoturismul în cauză figurează în bazele de date ca fiind ‘bun căutat pentru confiscare’, semnalare introdusă de către autoritățile din Italia la data de 05.08.2017.

Cu privire la aspectele constatate, tânărul a declarat că a achiziționat autoturismul în anul 2015, din Italia, de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaște, plătind suma de 5.500 euro și că nu are cunoștință despre faptul că este implicat în vreun litigiu.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 22.500 lei, a fost reținut la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.