Mărțișoarele senatoarei Gabriela Crețu: burse și tablete pentru 11 copii din mediul rural

În prag de primăvară, senatorul PSdD de Vaslui,  Gabriela Crețu a continuat seria acțiunilor menite să stimuleze elevii cu rezultate remarcabile la învățătură, oferindu-le pe de o parte sprijin material sub forma unor burse, iar pe de altă parte logistica necesară participării în bune condiții la cursurile din mediul online, respectiv, tablete.

” ”În orice copil e o comoară. E datoria noastră să o descoperim!” , spunea Jacques Delors. Solidaritatea față de copii noștri ar trebui sa fie un sentiment pe care să îl manifestăm în permanență. Și stă în puterea noastră ca în sufletul unora dintre acești copii să renaștem puterea de a visa”, a spus Gabriela Crețu.

În semestrul al II-lea din acest an școlar,  senator Gabriela Crețu va susține un număr de 11 elevi din clasele I-VIII, acordându-le o bursă lunară în valoare de 200 lei, până la finalul anului școlar. Elevii care au obținut aceste burse sunt cei care provin din familii cu o situație materială precară sau din familii monoparentale, dar care au rezultate remarcabile la învățătură. Cei 11 elevi beneficiari ai acestor burse sunt din comune precum Ibănești, Coroiești, Pochidia, Tutova etc..