Printează acest articol Printează acest articol

Mandate de executare cu închisoarea, puse în aplicare de polițiștii vasluieni

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui au fost sesizați de către polițiștii de frontieră cu privire la faptul că l-au identificat, la intrarea în țară, pe B. Gheorghe, de 26 de ani, bărbat cu dublă cetățenie, româno-moldovenească.

Pe numele acestuia, autoritățile judiciare italiene au emis mandat european de arestare, bărbatul fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri.

B.Gheorghe a fost prezentat astăzi la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, care a dispus, în baza semnalării emise de Biroul SIRENE Italia din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională, reţinerea acestuia pentru 24 ore. Acesta urmează să fie prezentat la Curtea de Apel Iaşi.

 

– Polițiștii Secţiei 3 Poliţie Rurală Bârlad l-au identificat pe raza comunei Fruntișeni pe V. Ion, de 48 de ani, din aceeași localitate. Pe numele acestuia Judecătoria Bârlad a emis mandat de executare a pedepsei de 2 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de distrugere.

Bărbatul a fost condus în vederea încarcerării la Penitenciarul Vaslui.

 

– De asemenea, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui au pus în aplicare mandatul de executare emis de Judecătoria Bârlad pe numele lui S.Andrei, de 28 de ani, din municipiul Bârlad. Bărbatul a fost condamnat la 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate. S. Andrei a fost condus la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.