Mandate de executare cu închisoarea, puse în aplicare de polițiștii vasluieni

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui au fost sesizați de către polițiștii de frontieră cu privire la faptul că l-au identificat, la intrarea în țară, pe B. Gheorghe, de 26 de ani, bărbat cu dublă cetățenie, româno-moldovenească.

Pe numele acestuia, autoritățile judiciare italiene au emis mandat european de arestare, bărbatul fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri.

B.Gheorghe a fost prezentat astăzi la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, care a dispus, în baza semnalării emise de Biroul SIRENE Italia din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională, reţinerea acestuia pentru 24 ore. Acesta urmează să fie prezentat la Curtea de Apel Iaşi.

 

– Polițiștii Secţiei 3 Poliţie Rurală Bârlad l-au identificat pe raza comunei Fruntișeni pe V. Ion, de 48 de ani, din aceeași localitate. Pe numele acestuia Judecătoria Bârlad a emis mandat de executare a pedepsei de 2 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de distrugere.

Bărbatul a fost condus în vederea încarcerării la Penitenciarul Vaslui.

 

– De asemenea, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui au pus în aplicare mandatul de executare emis de Judecătoria Bârlad pe numele lui S.Andrei, de 28 de ani, din municipiul Bârlad. Bărbatul a fost condamnat la 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate. S. Andrei a fost condus la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.