Kik, unul dintre cei mai mari discounteri de imbrăcăminte din Germania, a deschis un magazin și la Vaslui

În această toamnă, retailerul vestimentar german Kik, unul dintre cele mai importante branduri din Europa, a intrat în forță  pe piaţa din România, deschizând nu mai puțin de opt magazine.  Marți, 27 noiembrie, a fost tăiată pamblica de inaugurare a magazinului deschis în centrul comercial Winmarkt din Vaslui, în cadrul proiectului Prima Shops.

Acesta este doar unul din magazinele deschise în rețeaua Winmarkt din totalul de patru care urmează să fie deschise până la sfârșitul anului acesta, în baza parteneriatului semnat între cele două companii, anunță reprezentanții KiK.

Inaugurarea oficială a magazinului a avut loc marți, 27 noiembrie, iar retailerul german anunță promoții speciale încă de la deschidere. Astfel, în zilele de 28 și 29 noiembrie, toate produsele din magazin vor fi reduse cu 10%.

În oferta magazinului KiK sunt incluse numeroase categorii de produse:  îmbrăcăminte pentru adulți și copii, accesorii și produse suplimentare, cosmetice, jucării, rechizite pentru școală și diverse produse din categoria home&deco, decoraţiuni în tendinţe pentru orice spaţiu și multe alte obiecte care imprimă personalitate oricărui colţ al casei.

Anul acesta, KiK are ca obiectiv extinderea pe plan local prin deschiderea a mai multor unităţi, compania vizând oraşele cu peste 25.000 de locuitori. Prima inaugurare a avut loc pe 21 septembrie, la Oradea, iar următoarele oraşe în care retailerul va deschide magazine sunt Botoşani, Sighetu Marmaţiei, iar în rețeaua Winmarkt – la Vaslui, Piatra Neamț, Brăila și Râmnicu Vâlcea.

Kik este unul dintre cei mai mari discounteri de modă din Germania, ce deține o rețea vastă de magazine la nivel european. Oferta de produse a brandului este reprezentată în proporție de 70% de segmentul de textile, fiind completată de alte articole non-food, precum cadouri, accesorii, decorațiuni, jucării și articole de papetărie.

În prezent, KiK operează aproape 3.500 de magazine în Europa, dintre care 2.600 sunt în Germania. Brandul este prezent și în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croația, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia și, din 2018, și în România. Peste 25.000 de angajați contribuie la succesul economic al KiK, care țintește extinderea rețelei la 5.000 de magazine în Europa. KiK se numără, cu o creștere anuală de aproximativ 200 de magazine, printre companiile cu cea mai mare expansiune din Europa.