În imagini se vede clar cum jardinierele în care fuseseră plantate florile au rămas goale, așa cum se vede limpede și locurile din care jardinierele au fost luate cu totul.

”Atâția ani petrecuți de către mulți romani ” în afară” au fost degeaba. Nu am reușit sa învățăm, sa copiem măcar ceea ce este bun și plăcut civic, sănătos mental… Ani irosiți… Ca drept dovadă imaginile postate… Dacă primăria nu infrumuseța urbea, cu siguranță se găseau persoane foarte ofensate și critice care spuneau apăsat ” La noi nu se poate face asa? Ar trebui sa învățăm de la cei de afară…”  a fost mesajul transmis de o doamnă.

C Majoritatea celor revoltați de gestul incalificabil al vasluienilor care au vandalizat jardinierele de pe pod suspectează că făptașul (saqu făptașii) ar fi doamne în vârstă și că o simplă privire pe la balcoanele din zonă ar putea duce și la depistarea hoților.

Nu este pentru prima dată când vasluienii fură florile din oraș, iar apelul făcut cu alte ocazii, de primarul Vasile Pavăl, la înțelegerea și la bunul simț al cetățenilor, pare să nu aibă efect. Cel mai probabil  care nu înțeleg plusul de valoare care este adus comunității, vor fi în cele din urmă depistați și vor primi și sancțiuni pe măsură.  (Mihaela Zărnescu. Foto: facebook)