Ispravă de vasluian: Beat în ultimul hal, a furat o mașină și a făcut accident. Nu avea nici permis!

Poliţişti din Vinţu de Jos l-au reţinut pe un bărbat care este cercetat pentru furt în scop de folosinţă, conducere fără permis şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. Acesta ar fi sustras un autoturism şi l-a condus fără să deţină permis şi fiind sub influenţa alcoolului.

La data de 15 martie 2020, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos l-au identificat şi reţinut pe un bărbat de 44 de ani, din comuna Deleni, judeţul Vaslui, care este cercetat pentru furt în scop de folosinţă, conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Din cercetări a rezultat că, la data de 15 martie 2020, bărbatul ar fi sustras un autoturism din curtea societăţii comerciale la care este angajat, pentru de a se deplasa la un magazin ca să îşi cumpere ţigări. La un moment dat, bărbatul a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe marginea drumului.

După producerea accidentului, soldat cu avarierea celor două autoturisme, bărbatul a părăsit locul faptei. Acesta a fost depistat, de poliţişti, la sediul societăţi comerciale pentru care lucrează. A fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În cursul zilei de azi, 16 martie, va fi prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.