Ion Paladi și ofertele Dulcinella au atras zeci de vasluieni la deschiderea primei cofetării din oraș

 

Deschiderea primei cofetării  ”Dulcinella” din Vaslui , a atras astăzi zeci de vasluieni! Unii au fost tentați de discountul de 30% oferit la toate produsele în primele două zile, alții au venit pentru a-l întâlni pe artistul de muzică populară Ion Paladi, care este imaginea brandului basarabean cu activitate extinsă de ambele maluri ale Prutului.

Joi 15 aprilie, la Vaslui a avut loc deschiderea oficială a primului magazin purtând semnătura brandului ”Dulcinella” , acest nou Atelier de Cofetărie Artizanală oferind produse de cofetărie, patiserie și plăcintărie, unele fiind după rețete tradiționale moldovenești, dar și propduse inovatoare, în mare parte rețete proprii, gândite și fabricate 100% artizanal.

Iubitorii de dulciuri și curioșii de a gusta altceva decât dulciurile existente deja pe piață s-au adunat în număr mare înainte de 12.00 în fața noii cofetării deschise pe str. Traian. I-a întâmpinat îndrăgitul cântăreț Ion Paladi, alături de care s-a aflat și primarul municipiului, Vasile Pavăl.

”Bine ați venit într-un număr atât de mare aici, la deschiderea cofetăriei Dulcinella de la Vaslui. Vin cu mare drag aici, așa cum am făcut-o de fiecare dată, când am fost primit cu atâta căldură și cu mult suflet de o mare de oameni. Vă mulțumesc că ați venit într-un număr atât de mare astăzi, chiar dacă nu am venit să vă cânt, ci să dau și eu o mână de ajutor deschiderii acestei noi cofetării Dulcinella, care face parte din cea mai mare rețea de cofetării-patiserii din Republica Moldova. Ne dorim ca produsele noastre să vă facă ”ziua un pic mai dulce”, acesta fiind sloganul Dulcinellei. Cu o prăjitură, cu un tort de la noi, ziua să vă devină mai dulce. Prăjitura să fie doar motivul, dar totul să vină de la noi din suflet și din inimă, iar această dragoste să ajungă și la dumneavoastră. Dulcinella înseamnă plăcere, gust, armonie, ospitalitate și totuși, mai întâi de toate – UNITATE. Am vorbit în mai multe rânduri despre cât de important este pentru mine acest proiect, iar implicarea mea în calitate de ambasador ține și de dorința de a fi cât mai aproape de oamenii de pe ambele maluri ale Prutului și de ai motiva frumos în cunoașterea reciprocă.

Fiind cea mai mare rețea de ateliere de cofetărie artizanală din Republica Moldova, „Dulcinella” a deschis în 2019 primele 5 magazine în România, continuând cu lansarea în cursul lunii decembrie a anului trecut a altor 5 ateliere ateliere de cofetărie în țară. A urmat în cursul lunii martie deschiderea altor două ateliere de cofetărie la Bârlad și Huși și Fălticeni.

Înființată la Chișinău în 2005, compania are ca domeniu principal de activitate fabricarea produselor de cofetărie, ciocolaterie și patiserie, precum și comercializarea acestora prin prisma propriei rețele de magazine specializate

În anul 2019 a fost stabilit mottoul pentru strategia de dezvoltare a produsului – Dulcinella rEvoluționează. Acest motto are la bază diferențierea produsului, în esență tortul, de tot ce este pe piață și elaborarea unor gusturi noi, specifice doar companiei „Dulcinella”. Astfel, produsele marca „Dulcinella” au fost clasificate în următoarele serii:  Seria Autor, Seria Fusion, Seria Raw&Veg, Seria Tradiționale și Seria Clasice. La baza seriilor stă dorința de a fi într-un continuu proces de inovare și redescoperire a produselor noi, ce permite formarea unor gusturi excepționale, pe care familia Dulcinella”le împărtășește tuturor.”, a spus Ion Paladi.

Noul atelier de cofetărie se remarcă printr-o abordare modernă, cu o gamă  largă de produse ”Dulcinella”, cu o vinotecă extinsă și o diversitate de miere de albine, toate aduse din Republica Moldova. ”Dulcinella” se adresează în această perioadă și celor aflați în Postul Paștelui, oferind produse de post de o calitate și gust deosebite.