Invitaţie la o Tură cicloturistică

Iubitorii sportului cu bicicleta sunt invitaţi, pe 13 august, la o Tură cicloturistică, organizată de  Clubul de Ciclism Vaslui,  pe un traseu de aproximativ 60 de kilometri, care va trece prin cateva zone atractive din zona rurala din jurul Vasluiului.

20707306_10210671879934615_558691430_o“Vom pleca de la festivalul Open Camp, organizat şi anul acesta la Poligonul de la Paiu, şi ne vom întoarce tot la Open Camp, pentru a petrece seara cu muzică şi voie bună. Ne vom deplasa în medie cu 15 km/h, o viteză accesibilă fiecărui biciclist începător şi chiar vom lua masa împreună,  la o stână tradiţională. Am ales un traseu accesibil oricui, de la cei mai experimentaţi până la bicicliştii începatori, astfel încît oricine poate să ni se alăture pentru aproximativ şase ore de distracţie şi voie bună”, ne-a spus Cristian Iftinca, membru al Clubului Cicliştilor Vaslui.

Traseul complet poate fi consultat pe  https://www.strava.com/routes/10045779

Pentru o organizare eficientă, cei care doresc să participe trebuie să completeze un  formular,  disponibil pe https://goo.gl/forms/m1UeyW3pTrVofoNj1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.