Integritatea în funcția publică

Astăzi, la sala Mare a Consiliului Județean Vaslui, a avut loc seminarul ”Integritatea în funcția publică”.
Evenimentul, organizat de Serviciul Județean Anticorupție (SJA) Vaslui, cu sprijinul Instituției Prefectului-județul Vaslui, a adunat reprezentanții structurilor teritoriale MAI, reprezentanții serviciilor deconcentrate și salariați ai Instituției Prefectului.
Comisarul de poliție Cosmin Stângăcianu, șeful SJA Vaslui, a prezentat principalele activități de prevenire a corupției desfășurate de DGA în județ.
De asemenea, comisarul șef de poliție Dan Moldoveanu, de la Serviciul Prevenire DGA, a prezentat un material cu privire la colaborarea instituției cu organizațiile neguvernamentale și alte instituții în domeniul proiectelor educative, dar și care este rolul managerului în prevenirea corupției.
La întâlnire a mai fost prezent Andrei Chiochiu, inspector de integritate în cadrul Agenției Naționale pentru Integritate (ANI), care a vorbit despre conflictul de interese și incompatibilități. Totodată s-a discutat și despre modul de completare a declarațiilor de avere și de interese, unde au fost întâmpinate o serie de probleme în completarea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.