Începe marea epurare a PNL: Director nou la DSVSA Vaslui

Numit temporar  director executiv al  Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranta Alimentelor Vaslui în martie 2017,  până la organizarea concursului pentru ocuparea acestei funcții, astăzi dr. Miţiu Ciupilan a fost înlocuit la conducerea instituţiei de dr. Mihai Ponea, consilier superior la DSVSA Vaslui.

Acesta a mai deţinut funcţia de director, în urmă cu şapte ani, dar a fost pentru un an de zile, în 2016, şi vicepreşedinte cu rang de subsecretar de stat al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Mihai Ponea este absolvent al Facultăţii de Medicină Veterinară Iaşi, a lucrat la DSVSA Vaslui din anul 2006,  are două masterate, unul în Administraţie şi servicii veterinare şi celălalt în Epidemiologie şi legislaţie europeană

Decizia de numire a dr. Ponea  este pe perioadă determinată, până la 31 decembrie, dar se pare că nici măcar aşa numirea nu este acceptată de conducerea judeţeană  a PNL, care şi-ar dori altă persoană în această funcţie. (Mihaela Zărnescu)