Warning: copy(/home4/r41733ziar/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r41733ziar/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Incendiu la Tăcuta! Patru persoane, dintre care trei copii, au suferit arsuri - Ziarul de Vaslui

Incendiu la Tăcuta! Patru persoane, dintre care trei copii, au suferit arsuri

Detașamentul de pompieri Vaslui intervine în aceste momente cu două autospeciale și echipaje specializate pentru acordare îngrijiri medicale unor persoane care au suferit diferite arsuri în urma unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Focșasca, comuna Tăcuta. Incendiul a fost lichidat de SVSU Tăcuta.
Din primele informații, in urma incendiului, patru persoane , între care trei copii, au suferit arsuri, în diferite grade și procente ale suprafeței corporale.

“În această seară în localitatea Focșeasca a avut loc un incendiu la o locuință in care se aflau trei minori. Incendiul se pare că a pornit de la o sobă. Tatăl minorilor a intrat în foc să salveze copiii. A reușit să îi scoată iar ulterior părinții au plecat cu copiii cu o mașină particulară spre Centrul de Permanență din Codaesti. Pe drum au alertat la 112 serviciile de urgență. Au fost trimise trei ambulanțe SAJ din care una cu medic și o ambulanță B2 de la ISU Vaslui. După ce victimele au fost evaluate s-au stabilit următoarele diagnostice : un bărbat, 26 ani, (tatăl),arsuri gr. II-III pe 50 % suprafața corporală; o fetiță, 3 ani, arsuri gr. II-III pe 60 % s.c.; un băiat, 6 ani, arsuri gr.II-III pe 10 % s.c.; băiat, 10 ani, arsuri gr. II-III pe 20 % s.c.; o femeie, 24 de ani, (mama), atac de panică. Toate cele 5 persoane au fost transportate dupa stabilizare la UPU Spitalul Vaslui.” ne-a declarat dr. Daniel Ungureanu.
Acțiunea este în dinamică. Vom reveni cu detalii!