Incendiu la Bârlad! Trei buletii au explodat

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu trei autospeciale și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească și un adăpost de animale din municipiul Bârlad, pe strada Alexandru Vlahuță, în zona Fundătura.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin arderea generalizată a anexei gospodărești și a adăpostului pentru animale, existând pericolul de extindere la o locuință, la o altă anexă gospodărească, precum si la un depozit de mărfuri. Până la sosirea echipajelor de intervenție, trei butelii încărcate cu GPL au explodat. Nu au fost înregistrate victime. Pompierii au salvat din flăcări cinci porcine și zece porumbei.
După aproximativ o oră, incendiul a fost lichidat.

Au ars: o anexă gospodărească pe o suprafață de circa 25 metri pătrați, aproximativ zece metri pătrați din adăpostul de animale, zece păsări, diverse scule și circa 150 metri pătrați vegetație uscată. S-au degradat trei butelii și aproximativ 15 metri pătrați tencuială. Au fost salvate: locuința, cea de-a doua anexă gospodărească, depozitul de mărfuri, cinci porci și zece porumbei.