Warning: copy(/home4/r41733ziar/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r41733ziar/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Incendiu de proporții la Vinderei! Un tânăr a sărit să ajute și a murit electrocutat - Ziarul de Vaslui

Incendiu de proporții la Vinderei! Un tânăr a sărit să ajute și a murit electrocutat

În această noapte, pompierii din cadrul Detașamentului de Bârlad au intervenit cu trei autospeciale, o ambulanță tip B2 și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Vinderei, comuna Vinderei. La momentul apelului, nu se știa nimic despre doi adulți și doi copii minori.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin violent pe aproape întreaga suprafață a locuinței lui Gheorghe Ghiur, în apropierea gardului fiind găsită o persoană de sex masculin în stare de inconștiență, electrocutată. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță de la SAJ Vaslui, substația Bârlad.
Persoana care s-a electrocutat, un bărbat de aproximativ 35 ani a fost declarată decedată de către echipajul SAJ.
Între timp, au fost găsite și cele patru persoane despre care inițial nu se știa nimic.
Tatal copiilor în vârstă de 43 ani a fost transportat de catre echipajul EPA la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal “Elena Beldiman” Bârlad, acesta fiind diagnosticat cu arsuri de gradul II si III pe circa 80 % suprafața corporală (membrele inferioare, superioare si spate- fără afectarea căilor respiratorii) și o plagă tăiată la nivelul încheieturi mâiniii stângi.
Au ars: locuința în totalitate, bunurile de uz casnic si mobilierul, diverse documente și produse textile.
Au fost salvate o magazie lemne, un atelier de tâmplărie, o locuință învecinată și un adăpost pentru animale.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al unui conductor electric deteriorat.
La intervenție au participat și polițiștii din localitate.
Cercetările privind circumstanțele și cauzele producerii decesului sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.

One thought on “Incendiu de proporții la Vinderei! Un tânăr a sărit să ajute și a murit electrocutat

Comentariile sunt închise.