Warning: copy(/home4/r41733ziar/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r41733ziar/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Hoți ingenioși la Bârlad: Au intrat în amanet...prin perete! - Ziarul de Vaslui

Hoți ingenioși la Bârlad: Au intrat în amanet…prin perete!

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar de cercetare penală pentru furt calificat şi distrugere, după ce persoane necunoscute au pătruns în incinta unei case de schimb valutar din municipiul Bârlad.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, autorul sau autorii spargerii, care urmează să fie identificaţi, au distrus uşa de la intrare într-un spaţiu comercial în care funcţionează un atelier de reparaţii radio-TV şi au spart zidul care ducea spre casa de schimb valutar, de unde ar fi sustras o sumă de bani.

“În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere. Până în acest moment nu a fost stabilită o valoare a prejudiciului”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Spargerea ar fi avut loc în cursul nopţii de duminică spre luni, incidentul fiind anunţat dimineaţă de proprietarul atelierului de reparaţii radio-TV.

“La ora 6.03 am fost sesizaţi prin apel la numărul de urgenţă 112 de proprietarul unui atelier de reparaţii radio-TV, că nişte persoane necunoscute au pătruns în spaţiu. La faţa locului sunt efectuate cercetări pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat şi ce infracţiuni se pun în evidenţă”, a declarat, Bogdan Gheorghiţă.

Poliţiştii cercetează mai multe cazuri de spargeri similare, înregistrate în ultimele luni în municipiul Bârlad. AGERPRES /(AS – autor: Loredana Ciobanu)