(foto)Femeie din Lunca Banului, transportată la spital cu suspiciune de coronavirus

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui a intervenit, marţi, cu o autospecială, pentru transportul unei femei în vârstă de 42 ani, suspectă de coronavirus, din localitatea Lunca Banului.Ea era în izolare la domiciliu, împreună cu cei doi copii minori şi cu soţul ei, revenit în 4 martie din Coreea de Sud.

Persoana a fost transportată către Spitalul de Boli Infecţioase Vaslui, acolo unde îi vor fi recoltate probe ce vor fi trimise ulterior la Institutul „Matei Balş” din Bucureşti.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” Vasluia intervenit, marţi, cu o autospecială ATPVM (autospecială transport persoane şi victime multiple) şi patru paramedici pentru transportul unei femei în vârstă de 42 ani, suspecte de coronavirus din localitatea Lunca Banului.

Femeia se afla în izolare la domiciliu împreună cu cei doi copii minori și cu soţul ei,  revenit în țară în data de 4 martie, din Republica Coreea de Sud. Marți dimineață femeia s-a simțit rău, a făîcut febră și, speriată, a sunat la 112.

În ceea ce îi privește pe ceilalți membri ai familiei pacientei, aceștia vor  rămâne în izolare la domiciliu sub supraveghere strictă. În judeţul Vaslui nu s-a confirmat până acum niciun caz de infectare cu coronavirus.

viewscnt