FOTO Două autoturisme s-au făcut acordeon la Crasna, trei persoane au ajuns la spital

Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu patru autospeciale (două ambulanțe SMURD și două autospeciale echipate cu module pentru descarcerare/ deblocare) și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, evacuarea, evaluarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs pe DN 24, în apropiere de localitatea Crasna, în zona Mărul de Aur. La intervenție participă și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui.

În accident sunt implicate două autoturisme în care se aflau cinci persoane, trei femei și doi bărbați. La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două autoturisme avariate și cinci victime evacuate. Din ambele autoturisme se scurgeau pe carosabil, substanțe combustibile.
Victimele au fost evaluate, trei dintre acestea primind primul ajutor. După acordarea primului ajutor, două persoane au refuzat transportul la spital, iar un bărbat în vârstă 28 ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.
Alte două persoane au declarat că se vor deplasa la spital folosind au autoturism privat.
Pompierii militari au asigurat măsurile PSI, au asigurat zona, după care au spălat carosabilul de substanțele combustibile scurse.