FOTO: Cea mai “ECOol” paradă de modă

Grădinița cu P.P. nr. 3 Vaslui a organizat cea de a treia ediție a Concursului regional de costume ecologice ”ECO JUNIOR”. Copii, părinți dar și cadre didactice din județul Vaslui, au răspuns prezent acestei provocări pentru a-și prezenta  vestimentația realizată din materiale  ecologice. Concursul face parte din Proiectul regional cu același nume  ”ECO JUNIOR”  având un număr de 23 de parteneri,  instituții școlare, dar  și Agentia pentru Protecția Mediului, Inspectoratul Școlar Vaslui , Primăria Municipiului Vaslui. Au participat preșcolari din grădinițele Mărășeni, Munteni de Jos, grădinitele,21,18,17,15,6,5,3 dar și grădinițe din  Bârlad,Huși, Sibiu, Brașov, Brăila,București, Constanța.

“Juriul format din reprezentanți ai A.P.M. Vaslui, I. S. J. Vaslui și ai învățământului preșcolar au avut o misiune dificilă în aprecierea celor mai ingenioase  costumații făcute din materiale reciclabile. Toți copiii au fost recompensați cu premiile I, II, III, mențiune  baloane dar și cu un premiu dulce. Fotografiile premianților vor  adunate într-o expoziție, care va fi găzduită în holul Agenției pentru Protecția Mediului Vaslui
Mulțumim partenerilor : Primăria Municipiului Vaslui, Agenția pentru Protecția Mediului Vaslui și Inspectoratul Școlar Județean Vaslui pentru sprijinul acordat!” a declarat directorul Grădinița nr. 3 Vaslui, Cristina Lefter.