[FOTO] Accident în apropiere de Bârlad între trei autoturisme! O femeie a rămas încarcerată

Detașamentul de pompieri Bârlad intervine cu forțe și mijloace specifice la un accident rutier produs pe DE581, la intersecția cu Bogdănești (DJ 245D).
În accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau cinci persoane, una dintre acestea fiind încarcerată.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Podul Înalt ” al judeţului Vaslui a intervenit cu două autospeciale pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DE581, la intersecția cu Bogdănești (DJ 245D). În accident au fost implicate trei autovehicule, în care se aflau cinci persoane, una dintre acestea fiind încarcerată.
La intervenție au participat și trei autospeciale aparținând SAJ Vaslui.
La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite trei autovehicule avariate și cinci persoane, una dintre acestea fiind încarcerată. Toate cele cinci persoane au solicitat îngrijiri medicale.
După aproximativ zece minute, persoana încarcerată a fost scoasă în stare de conștiență dintre fiarele autoturismului.
Toate cele cinci persoane (o femeie și patru bărbați) au fost transportate la spital. Ambulanța SMURD tip B2 a transportat la CPU Bârlad un bărbat în vârstă de 55 ani, acesta fiind diagnosticat cu traumatism de inferior membru. Ambulanța SMURD tip C1 (TIM) a transportat la spital un bărbat în vârstă de 46 ani.
Trei ambulanțe tip B aparținând SAJ Vaslui au transportat la spital, alte trei persoane, între care, un bărbat în vârstă de 22 ani (diagnosticat cu traumatismcranio-cerebral) și o femeie în vârstă de 35 ani (persoana încarcerată, care a fost diagnosticată cu politraumatisme în urma unui accident rutier).
Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.