Femeie de 52 de ani, rămasă blocată în scaun după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată cu modul pentru deblocare/descarcerare), o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, pentru asigurare măsuri PSI, asigurare și supraveghere zonă, deblocare, evaluare și acordare prim ajutor victimelor unui accident rutier produs pe DE 581, în localitatea Râșești, comuna Drânceni. La intervenție a participat și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism răsturnat și două victime. Conducătorul auto se autoevacuase, în timp ce pasagera din dreapta era blocată în scaun. Pompierii militari au deblocat victima rămasă în autoturism. Pasagerul din dreapta, o femeie în vârstă de 52 ani, a primit primele îngrijiri medicale de la echipajul ambulanței SAJ Vaslui, după care a fost transportată la Spitalul Municipal Huși.
Cea de-a doua victimă, un bărbat în vârstă de 48 ani, a fost evaluat medical, a primit primul ajutor de la echipajul ambulanței SMURD, după care a fost transportat la aceeași unitate medicală.