Femeia ucisă astăzi, în București, era din Vaslui!

O femeie, Nicoleta Botan, a fost înjunghiată, astăzi, de către soțul ei, Marius Botan. Incidentul a avut loc în intr-o  grădiniță din Capitală. Atacatorul a fost prins de către polițiști. Ambii erau din Vaslui, plecați în București cu dorința de a-și face o viață mai bună.

Tânăra de 38 de ani avea un ordin de protecție împotriva soțului ei, acestuia fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 200 de metri de femeie, dar și de cei doi copii ai lor.

Nicoleta Botan, a fost fondatorul clubului de copii & creșă și grădiniță din Sectorul 2 și  a combinat antreprenoriatul cu „mamicia”

Potrivit Poliției Capitalei, în jurul orei 12.20 a fost semnalat la 112 că o femeie a fost înjunghiată, iar cercetările au fost preluate de Parchetul Tribunalului București și de Serviciul Omoruri.

Incidentul a avut loc în apropierea unei grădinițe din sectorul 2 al Capitalei, unde femeia, în vârstă de 38 de ani, a fost înjunghiată de către soțul sau.

Ea a fost găsită în stop cardio-respirator, cadrele medicale ajunse la față locului încercând să o resusciteze.

Agresorul a fost prins și dus la Secția 8 Poliție pentru audieri.

 Directoarea grădiniţei, era despărţită de soţul ei, Marius Botan, şi chiar avea un ordin de protecţie emis de instanţă. Marius Botan nu avea voie să se apropie la mai puţin de 200 de metri de Nicoleta Botan sau de cei doi copii minori ai lor.

”Admite în parte cererea formulată de reclamanta BOTAN NICOLETA în contradictoriu cu pârâtul BOTAN MARIUS-CRISTIAN. Dispune emiterea unui ordin de protecţie, pe o durată de 6 luni de la pronunţarea prezentei sentinţe, care conţine următoarele obligaţii şi interdicţii pentru pârâtul Botan Marius Cristian: Evacuează pârâtul din locuinţa situată în Bucureşti, …, sector 2. 

Obligă pârâtul să păstreze o distanţă minimă determinată de 200 m faţă de reclamantă, faţă de domiciliul acesteia şi faţă de locul său de muncă, precum şi faţă de copiii părţilor B.R.E. şi B.R.N. Interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu reclamanta”, se arată în decizia instanţei, emisă în 24 noiembrie 2017.

Astăzi, însă, bărbatul a încălcat ordinul şi, înarmat cu un cuţit, a intrat în grădiniţa soţiei sale înjunghiind-o de două ori în abdomen.Medicii veniţi la faţa locului au stabilizat-o pe tânără, , apoi au transportat-o la Spitalul Floreasca, acolo unde a intrat direct în sala de operaţie. Medicii nu au mai putut însă să o salveze.

”Astăzi Nicoleta, o prietenă minunată, un om bun, cald, blând, care iubea toți copiii, mamă a doi copii foarte mici, a fost ucisă de sotul ei, in biroul ei din grădiniță. Putem sa facem ceva pentru ea. Să ne iubim copiii, să îi creștem frumos, să îi creștem cu respect pentru toate ființele, sa îi învățăm să fie buni. Nico era un om luminos, avea mereu o vorbă bună pentru oricine și ajuta cum putea pe oricine. Ce s-a întâmplat e o dramă. Mi se pare incredibil!”, ne-a spus Mihaela Coșescu, o bună prietenă a Nicoletei

2 comentarii la „Femeia ucisă astăzi, în București, era din Vaslui!

 • 27 ianuarie 2018 la 02:04
  Permalink

  Cat timp legile strambe emana un damf de nedreptate cu care ne obisnuim intr-atat incat nu mai simtim mirosurile fine, vom avea parte de cat mai multe bate de baseball in cap si cutite infipte in spate.
  Etica este mirosul raspandit in jur de legile din acea tara si felul in care se aplica.
  Mai precis, de cand Mona Pivniceru beata fiind ca deobicei, a decis sa stearga propunerile dealfel normale in toate tarile lumii, de limitare a pensiilor alimentare la salariul mediu, a ales sa oblige “tatal” declarat la pensie alimentara indiferent daca prin test ADN a descoperit ca acei copii nu sunt ai lui daca nu o face in primii doi ani (desi in restul tarilor lumii este exact invers, el primeste despagubiri pana la ultimul banut cheltuit in acest caz, chiar si daca descopera asta dupa 50 de ani plus daune morale insutite fata de cheltuieli, fata de alte inselatorii desi nu e pedepsita cu inchisoarea sau penalizata altfel, in schimb pentru a compensa, daunele morale sunt enorme), a lasat barbatii care primesc replica in fata “Tzeapa fraiere”, cu o singura posibilitate: bata in cap si cutitul in spate. Inainte mai exista o sansa cu interpretarea judecatorului, acum e scris negru pe alb in lege de Mona Pivniceru: “Tzeapa fraiere”, si atunci, la ce ne putem astepta? Daca astea sunt efectele unor mici “amanunte” scapate si a altora uitate de Mona Pivniceru intr-un articol de lege, care credeti ca vor fi efectele celor 200 de modificari ale legilor anti-justitie? La fel ca aceste modificari ce ne-arunca in preistorie, si cele ale Monei Pivniceru erau in interes personal, pentru o verisoara ce trebuia sa-l faca pe un italian de bani.
  Problema la noi e ca legile raman asa strambe pe vecie, mult timp dupa ce si-au satisfacut interesul personal.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.