Enache Morarit donează pensionarilor hușeni făină pentru sărbători


De 23 de ani,  în preajma marilor sărbători creștine, membrii Asociației Pensionarilor Huși primesc din partea  SC. Enache Morarit SRL, reprezentată de Emil Enache,  produsele de morărit necesare pentru prepararea cozonacilor, colacilor și a prăjiturilor de casă.  Deși anul trecut nu a fost unul prea bun pentru agricultori, ”tradiția” donațiilor este respectată, astfel încât, în aceste zile, vor fi distribuite către pensionari sute de pachete de făină. 

Petru Florea, președintele Asociației Pensionarilor Huși, ne-a mărturisit că donațiile făcute periodic pensionarilor constituie un ajutor considerabil, în condițiiile în care pensiile sunt, în multe cazuri, la limita subzistenței.

”Suntem recunoscători pentru donațiile făcute an de an! Iată că și de această dată, înaintea Sărbătorilor de Iarnă, vom putea distribui pensionarilor din Huși produse de morărit, constând în pachete de faină. Motiv pentru care, în numele conducerii Asociației, dar și al pensionarilor hușeni, vreau să exprim întreaga noastră recunoștință și să mulțumesc Enache Morarit SRL și domnului Emil Enache. Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, conducerea Asociatiei Pensionarilor Huși vă urează multă sănătate, liniște, pace sufletească și tot binele din lume! Sărbători fericite!!” – Conducerea organizatorică a Asociației Pensionarilor Huși ( Petru Florea -președinte, Elena Lazăr – secretar ex, Mihu Cătălin – vicepreședinte)

One thought on “Enache Morarit donează pensionarilor hușeni făină pentru sărbători

Comentariile sunt închise.