Elev de 18 ani, înjunghiat în curtea școlii

Un elev în vârstă de 18 ani a fost înjunghiat, luni, în curtea Liceului Tehnologic Puieşti, în timpul unei pauze. Agresorul este un adolescent în vârstă de 17 ani, din comuna Voineşti, care a avut iniţial un conflict cu fratele victimei, de la nişte comentarii pe o reţea de socializare.

“Între fratele victimei şi agresor a avut loc o ceartă, iar elevul de 18 ani a intervenit să-şi apere fratele mai mic. Discuţiile au început în incinta unităţii de învăţământ, au continuat în curtea liceului, după care cei implicaţi au ieşit în afara curţii. Elevul de 18 ani a fost înjunghiat în zona piciorului, incidentul petrecându-se în faţa liceului. A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru lovire şi alte violenţe”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Potrivit managerului Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, Aurora Popa, elevul, care a suferit o plagă tăiată la nivelul genunchiului şi echimoze în zona feţei, a fost transportat la un cabinet medical individual din localitatea Puieşti, de unde a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital.
Adolescentul se află în afara oricărui pericol. Conducerea Liceului tehnologic Puieşti a demarat propria anchetă în acest caz, urmând să stabilească în ce împrejurări s-a produs evenimentul. AGERPRES /(AS – autor: Loredana Ciobanu)