Ea este tânăra de 18 ani din Vaslui ucisă de colega ei într-un hotel din Saturn

Ea este tânăra ucisă în bătaie de către colega sa de serviciu. Alina E., o adolescentă plină de viață, în vârstă de 18 ani a fost omorată în bătaie de către o altă fată, tot de 18 ani. Veniseră din Vaslui să muncească pe litoral, la un hotel din Saturn.

Cadavrul Alinei a fost cărat, într-un geamantan, într-un parc din municipiul Mangalia, iar în zorii zilei de duminică, 6 august, trupul neînsuflețit al tinerei a fost descoperit de un pescar, sub o bancă. În după amiaza zilei de duminică, 6 august a.c., suspecta în cazul crimei de la Mangalia a fost adusă la audieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 5 spre 6 august, s-ar fi luat la ceartă, din cauza geloziei, iar agresoarea a ucis-o pe victimă. Momentan, nu știm cum, însă este cert că victima era desfigurată, deci, cel mai probabil, în bătaie. Ulterior, victima a fost băgată într-un geamantan și cărată până în parcul din Mangalia, acolo unde a fost găsită, sub o bancă.

Încă nu se știe cine sunt persoanele care au transportat geamantanul, se bănuiește că ar fi și un băiat din Vaslui, coleg cu fetele, dar nu este nimic sigur. Pe camerele de supraveghere se observă, potrivit informațiilor noastre, că ar fi vorba de două persoane cu fețele mascate.

„Pe la cinci şi un sfert mă duceam la pescuit şi trecând pe aici, că stau aproape, am crezut iniţial că este un câine. Când am văzut că este o fiinţă umană am încercat să o trezesc. Am dat să o trezesc, nu a mişcat deloc. Am cerut ajutor la doi băieţi din parcare, eram speriat. (…) Au sunat la Poliţie, a venit repede Salvarea. Fata era chircită sub bancă (…), era înghesuită acolo, faţa ei era desfigurată total, nu se mai cunoştea nimic. M-a apucat plânsul. (…) Avea părul creţ, negru, brunetă. Am intrat într-o spaimă …, nu avea faţă deloc, era bătută faţa ca să nu se cunoască, avea la gât, undeva, înţepături (…). Când au venit legiştii, au constatat că era moartă de cinci ore. Era moartă. La miezul nopţii nu umblă nimeni pe aici”, a declarat bărbatul jurnaliştilor din presa locală.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a informat că, duminică, în jurul orei 5,30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc.

„La data de 6 august a.c., în jurul orei 05.30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, a transmis, duminică după-amiază, IPJ Constanţa.