Drept la replică – Corneliu Bichineţ

Drept la replică,

În cotidianul Vremea Nouă de Vaslui, în săptămâna ce s-a scurs, apar trei articole ce se referă la situaţia financiară de la DGSP Vaslui. In mod insidios, subversiv şi pervers se face legătura între dl. Creţu Gică, lider de sindicat la această unitate şi mine.

Precizez că , dl Creţu Gică mi-a fost elev la Liceul din Negreşti, a fost unul din marii campioni ai zonei noastre la box, l-am ajutat, ca pe mulţi alţii, ce se pare că au uitat, să-şi desăvârsească studiile liceale şi universitare. Nu l-am înscris la doctorat, pentru că am considerat că e cam mult…

Dl. Creţu Gică, a lucrat o perioadă, ca angajat la Biroului Parlamentar al senatorului Corneliu Bichineţ, una din preocupările sale, neoficiale, fiind aceea ca, în timpul liber, cu o dubiţă personală,  să-i  transporte la domiciliu pe acei ziarişti care se îmbătau îngrozitor, vomau, şi se căcau pe ei, şi nu erau capabili să ajungă singuri acasă.

Cei care scriu acum despre liderul de sindicat de la DGASP Vaslui ar trebui să-i mulţumească acestuia, pentru că i-a cărat în spate, beţi morţi spre Vaslui. Dacă vreţi amănunte, vi le putem oferi.

Apropierea forţată a numelui Creţu Gică de mine este nerelevantă, deoarece acesta s-a angajat, prin concurs, cu peste zece ani  în urmă, la DGASP Vaslui, unde a fost  “preluat” şi consiliat, mai mult decât maternal de către d-na.  Director Urumov Daniela, care, se pare că, pune nu numai suflet în tot ceea ce face. Dacă vreţi amănunte le puteţi afla la unitatea pe care o conduce cu detaşare şi stoicism Ionel Armeanu Ştefănică.

Întrucât, Vremea Nouă, nu cred că va publica acest drept la replică care este cât se poate de blajin, îl vom posta pe facebook şi-l vom trimite la întreaga presă judeţeană.

P.S.

 1. Eu sunt cel care, săptămână de săptămână, de la tribuna Parlamentului, am ridicat problema DGASP Vaslui. V-am trimis, clipuri video cu intervenţiile subsemnatului în Parlament.
 2. Ca orice lider de sindicat orientat, din judeţul nostru, dl. Creţu Gică, este un ardent susţinător al dlui. Dumitru Buzatu şi al PSD.
 3. Nu l-am mai văzut pe dl. Creţu Gică, liderul de sindicat al DGASP Vaslui, de câţiva ani buni. Am înţeles că s-a îngrăşat şi că se descurcă foarte bine acolo. Îi doresc succes, cu PSD-ul lui cu tot şi cu conducătoarea de fapt a instituţiei.
 4. Domnilor de la Vremea Nouă, nu mai instigaţi populaţia şi angajaţii DGASP Vaslui la revoltă.
 5. Conducătorilor de la DGASP Vaslui le sugerez să aiba grijă mai mult de copiii instituţionalizaţi, să mai stea pe la unitate şi să voteze PSD-ul, aşa cum le spun şefii lor, şi în timpul vieţii şi după moarte!

Corneliu Bichineţ

One thought on “Drept la replică – Corneliu Bichineţ

 • 4 noiembrie 2017 la 12:33
  Permalink

  Stiti vorba aia :”vorba multa saracia omului ” decat sa aruncati cioara din mana in mana mai bine in calitatea dumneata de conducator cu o functie de conducere sa sr gaseasca o solutie pt acesti oameni care nici la ora actuala nu si-au primit salariile .
  Eu cred ca daca ati fii in o asemenea situatie repede a-ti sarii sa va bateti cu pumnul in piept pt salariul dv pretinzand ca e dreptul dv !!!!
  Dumneata dupa 8 ore de servici mergi linistit acasa si te relaxezi dar acesti bieti oameni care au in ingrijire acesti copii sunt responsabili 24/24 ,7/7,365/365 !!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.