Doi tineri, unul din Solești, unul din Deleni, reținuți după ce au spart o casă

Poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat, în vârstă de 19 ani, din comuna Solești, și un tânăr, în vârstă de 34 de ani, din comuna Deleni,  județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, în data de 18 mai 2024, în localitatea/comuna Deleni, județul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au stabilit faptul că, în perioada sus-menționată, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi sustras dintr-o locuință, prin spargerea unui geam, mai multe produse electronice.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii, estimat la 2.000 lei, a fost recuperat în totalitate.

La data de 19 mai a.c, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

La data de 29 mai a.c. acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile..

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a bărbatului și dispunerea măsurilor legale. 

One thought on “Doi tineri, unul din Solești, unul din Deleni, reținuți după ce au spart o casă

Comentariile sunt închise.