Doi tineri din Zorleni, reţinuţi pentru viol şi, respectiv, tentativă de viol, cu o minoră

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore doi  bărbați, de 24 de ani, respectiv 25 de ani, din comuna Fălciu, bănuiți de comiterea infracțiunilor de viol, respectiv tentativă de viol.

 În data de 11 iunie, polițiștii Secției de Poliție Rurala nr. 5 Murgeni i-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore pe V. Gheorghe, de 24 de ani și Z.Adrian, de 25 de ani, ambii din comuna Fălciu. Cei doi sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de viol, respectiv tentativă de viol. Faptele ar fi fost  comise în data de 9 iunie, asupra unei minore în vârstă de 15 ani, din aceeași localitate.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul de 24 de ani,  ar fi întreținut relații sexuale cu minora, împotriva voinței acesteia. Cel de-al doilea bănuit a încercat să întrețină relații sexuale, cu partea vătămată, dar pentru că aceasta s-a împotrivit, a renunţat.

Bărbații au fost prezentați la  Judecătoria Bârlad, cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a dispus măsura arestării preventive față de cei doi bărbați pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.