“Dădea cu cuțitul unde apuca!” O mamă şi fiica ei, înjunghiate de un vecin de 20 de ani

Două femei în vârstă de 72 şi 32 de ani, mamă şi fiică, din localitatea Poieneşti Deal, au fost agresate, sâmbătă noaptea, de un tânăr care a intrat peste ele în casă. Tânărul în vârstă de 20 de ani, a dat buzna peste cele două femei cu un cuțit și a început să le lovească fără milă, după care s-a făcut nevăzut. Rănile provocate celor două sunt grave, viața fiindu-le pusă în pericol.

Acesta s-ar fi răzbunat pentru că fiul bătrânei, aflat acum în arest pentru omor, a avut o relație cu mama lui, care a durat câțiva ani. Tânărul a fost căutat toată noaptea de polițiști.

Femeia de 72 și fiica sa, de 39, se pregăteau de culcare atunci când agresorul a dat buzna în casă, înarmat cu un cuțit. Individul s-a năpustit asupra bătrânei, căreia îi reproșa că fiul ei a avut o relație de câțiva ani cu mama sa, o văduvă cu mulți copii. A înjunghiat-o, dar a fost oprit la timp de fiica proprietarei, care s-a ales și ea cu tăieturi adânci la mâini.

“Poliţia oraşului Vaslui a fost sesizată, prin apel 112, de către două femei din comuna Poieneşti, cu privire la faptul că un bărbat ar fi pătruns fără drept în locuinţa lor şi le-ar fi agresat cu un obiect tăietor-înţepător. În sesizare a fost indicat şi un prezumtiv autor, bărbat în vârstă de 20 de ani, din aceeaşi localitate. În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Oana Şopu.

“Începând cu ora 21:30, echipajul ambulanței SMURD tip B2 a intervenit în localitatea Poienești, comuna Poienești, pentru acordarea primului ajutor, stabilizarea și transportul la o unitate medicală de urgență, în cazul a două femei rănite în urma unui atac cu un obiect tăietor.
La sosirea echipajului de intervenție au fost găsite două femei, cu vârste de 72 respectiv 39 de ani, care prezentau multiple plăgi înjunghiate, viața acestora fiind pusă în pericol. Salvatorii au acordat primul ajutor și au stabilizat victimele, ulterior acestea fiind transportate în stare de conștiență la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.” ne-a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.