Curs festiv emoţionant, pentru absolvenții Liceului Teoretic ”Emil Racoviță” Vaslui

Astăzi, la Casa de Cultură “Constantin Tănase” Vaslui, a avut loc cursul festiv al promoției de absolvenți 2013-2017,  a Liceului Teoretic ”Emil Racoviță” Vaslui.

La eveniment au participat profesori, absolvenţi, elevi din clasele mai mici,  părinți ai absolvenților, dar şi reprezentanţii Instituţiei Prefectului şi cei ai Primăriei Vaslui.  Au fost înmânate diplome de absolvire tuturor elevilor celor nouă clase absolvente, iar diriginții lor au strigat catalogul pentru ultima dată.  Fiecare dintre cele  nouă clase absolvente a fost prezentată prin filmulețe cu amintiri  înregistrate de-a lungul celor patru ani de liceu, iar şefii de clasă au transmis mesaje emoționante către profesori, diriginți, părinți și colegi.

Prefectul Isabel Bogdan, subprefectul Mircea Gologan şi viceprimarul Dragoş Cazacu au ținut să transmită câteva cuvinte participanților la festivitate:
”Dragi absolvenți, îmi face o deosebită plăcere să fiu astăzi alături de voi, într-un moment frumos, încărcat de emoție. Acum 30 de ani trăiam și eu aceleași emoții ca voi, absolvind un liceu de renume din Huși, Liceul ”Cuza Vodă”, devenit între timp colegiu. Fiți mândri că sunteți absolvenți ai unui liceu de renume din județul Vaslui, Liceul Teoretic ”Emil Racoviță”. Nimic nu se compară cu viața de liceean: emoții, trăiri, amintiri, amintiri pe care nu le veți uita niciodată! Felicitări domnilor profesori că ați îndrumat generații la rând și le-ați insuflat un sistem de valori și principii, care să-i ajute să pășească încrezători în vâltoarea vieții! Felicit pe toți absolvenții și vă urez succes la examenul de maturitate. Drum bun în viață!”, a spus prefectul Isabel Bogdan.

”Mă încearcă emoții, mai ales că de Liceul Teoretic ”Emil Racoviță” ne leagă și un parteneriat încheiat cu Instituția Prefectului Județul Vaslui. Succes! Să aveți încredere în voi, să îi respetați pe cei din jur, pentru că asta înseamnă că vă veți respecta și pe voi înșivă, și încercați să trăiți frumos!”, a spus subprefectul Mircea Gologan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.