Cum vrei să arate Regiunea Nord-Est în 2030? Vino să conturăm împreună direcțiile de dezvoltare ale Regiunii!

 În data de 24.02.2020, reprezentanți ai conducerii ADR Nord–Est vor fi prezenți în Județul Vaslui, în cadrul unor evenimente de consultare publică dedicate stabilirii viitoarelor priorități de finanțare pentru mediul privat, în perioada 2021-2027.

Calendarul desfășurării consultărilor publice în județul Vaslui este următorul:

  • Vaslui, orele 11,00-13,00, Sala de ședinte a CJ Vaslui, Str.Stefan cel Mare, nr.79;
  • Bârlad, orele 14,00-16,00, Cinematograful Victoria, Sala de conferințe, Bulevardul Republicii 250.

România se află, în această perioadă, în plin proces de negociere a documentelor de programare 2021-2027, a logicii intervențiilor propuse, dar și a arhitecturii viitoarelor programe operaționale.

La nivel european, în perioada 2021 – 2027, accentul va fi pus pe domenii noi pentru România, cum ar fi descoperirea antreprenorială, specializarea inteligentă, facilitarea investițiilor în noile tehnologii, adaptarea întreprinderilor la noile cerințe privind o economie cu emisii scăzute de carbon.

Opinia dumneavoastră este foarte importantă pentru a asigura un grad de pragmatism acestui amplu proces de consultare publică. Propunerile dumneavoastră vor fi colectate, discutate și transpuse în linii de finanțare dedicate, conform cu nevoile de dezvoltare ale mediului de afaceri din Regiunea Nord-Est.

Confirmarea participării se poate face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil la adresa https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfAbwiCz0YqgoLIrIpM0HIMdMJ5iJgrJ6zWAt4R9YLydvb7OQ/viewform, sau pe site-ul www.adrnordest.ro.