Crimă înfiorătoare la Cornii Albești! Un bărbat și-a măcelărit soția și fiul cu un topor

Un accident rutier banal în zona Costești avea să scoată la iveală o crimă îngrozitoare. Un bărbat a sunat la 112 declarând că a ieșit cu mașina de pe șosea, este ușor rănit și are nevoie de îngrijiri medicale. Ajunși la fața locului, acesta le-a declarat celor de pe ambulanță că și-a măcelărit soția și fiul cu un topor.

“Accident rutier la Costești, o mașină a ieșit în decor. O singură victimă, șoferul care prezintă contuzii minore. Era singur în mașină. A fost trimisă o ambulanță B2 cu asistent medical de la Vaslui. Ajunși la fața locului, bărbatul implicat în accident le-a declarat celor de pe echipajul ambulanței că și-a ucis soția și fiul acasă la Cornii Albești. Trimise de urgență la fața locului, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) de la Vaslui dar și reprezentanți primăriei din sat au confirmat informația. Soția și fiul bărbatului au fost găsite măcelărite, din câte se pare cu un topor.” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

Se pare că ucigașul este un bărbat în vârstă, de aproximativ 80 de ani. Vecinii ne-au declarat că este un om extrem de liniștit și nu-și explică de s-a putut întâmpla. DIn contra, cei care îi cunoșteau, ne-au spus că mai degrabă băiatul bătrânului obișnuia să bea peste măsură și să facă scandal. Victimele bătrânului, soția în vârstă de 76 de ani și fiul acestuia, în vârstă de 46 de ani au fost descoperite de către anchetatori într-un cadru greu de explicat. Pur și simplu cele două corpuri au fost ciopârțite cu numeroase lovituri de topor la nivelul feței și a capului. Imaginea seamănă mai degrabă cu o scenă desprinsă dintr-un film horror.