Copil care umbla cu uratul, lovit mortal de o mașină condusă de un jandarm

Un băiat în vârstă de șapte ani a fost lovit mortal de o mașină pe DE581, în apropiere de Huși. Copilul era la urat împreună cu mai mulți prieteni, când la un moment dat a traversat strada fără să se asigure corespunzător, fiind lovit mortal de o mașină.

O asistentă medicală de la Ambulanța Huși, aflată în timpul liber, a văzut cele întâmplate și i-a acordat primul ajutor până la venirea echipajului SMURD. Cu toate acestea, micuțul nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul. Din primele informații, șoferul care l-a lovit pe copil ar fi un jandarm. Acesta ieșise din tură și se îndrepta spre casă. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

“Un băiat de 7 ani a fost lovit de o mașină la Valea Grecului lângă Huși. Copilul este în stare critică, fiind inconștient, având traumatism caraniocerebral cu otoragie. A fost trimisă o ambulanță B2-SAJ din Huși și echipajului TIM de la SMURD Vaslui. Copilul a fost găsit de ambulanța SAJ în stop cardiorespirator. Se efectuează manevre de resuscitare la locul accidentului.” ne-a declarat dr. Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui. Deși s-a făcut tot ce era omenesc pentru a fi salvat, copilul s-a stins în mâinile salvatorilor. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea exactă a cauzelor accidentului.