Consiliul Județean Vaslui va avea un nou website

Website-ul Consiliului Județean Vaslui va avea, începând de mâine, un nou design. Comparativ cu cea veche, noua versiune a platformei web oferă o experiență mult mai intuitivă în navigare, iar din punct de vedere estetic, aspectul general este unul organizat şi modern.

O importanță majoră o reprezintă capacitatea paginii web de a se adapta în funcție de dispozitivul de pe care este deschisă. Dezvoltatorii paginii au remarcat faptul că 9 din 10 vizitatori folosesc telefoanele mobile pentru a naviga pe internet. Așadar, s-a lucrat la scalarea elementelor pentru a oferi o experiență plăcută oricărui tip de vizitator, indiferent de terminalul de pe care acesta accesează noul site, fie tabletă, telefon sau laptop.

În comparație cu versiunea anterioară, secțiunile de interes sunt ușor și rapid de accesat, rezultatele căutărilor fiind doar cele relevante. Pentru persoanele cu deficiențe vizuale, a fost introdus un instrument special care permite modelarea vizuală pentru a îmbunătăți lizibilitatea informațiilor afișate.

Butonul „Raportați o problemă!” facilitează implicarea directă a cetățenilor alături de administrația județeană la găsirea de soluții în timp real la problemele apărute. Tot pe noul site puteți urmări calendarul evenimentelor ce vor avea loc în județ.

One thought on “Consiliul Județean Vaslui va avea un nou website

Comentariile sunt închise.