Concurenţă mare la “Ritmuri pe portativ” 2016

În perioada 24-25 septembrie, la Vaslui , s-a  desfăşurat  Festivalul-concurs de muzică uşoară şi dans “Ritmuri pe portativ”, organizat de Asociaţia Europart-2008, din cadrul Palatului Copiilor Vaslui, printr-un proiect cofinanţat de Consiliul Judeţean Vaslui prin programul de finanţare nerambursabilă a activităţilor non-profit – domeniul cultură.

Cele două zile de concurs s-au desfăşurat în două locaţii diferite: concursul de muzică uşoară s-a desfăşurat la Centrul cultural “Alexandra Nechita”, iar concursul de dans, în sala de sport al Colegiului Economic “Anghel Rugină”.

La concursul de muzică uşoară s-au înscris în jur de 70 de participanţi, din Bucureşti, Iaşi, Galaţi, Tulcea, Piatra Neamţ, Bârlad,Focşani, Bacău,Braşov şi Vaslui. Concurenţa a fost extrem de mare,  dată nu doar de numărul mare al participanţolor, ci şi de nivelul ridicat de pregătire a acestora. La final, Trofeul festivalului a fost câştigat de Andra Răzăşanu, din  Galaţi. Luca Mastacan, din  Bârlad, a obţinut  Trofeul categoriei  5-7 ani, Alexandra Ciobotaru, din  Tulcea, a căştigat Ttrofeul categoriei 8-9 ani, Sabina Bianca Craiescu , din  Galaţi, a primit Trofeul categoriei 10-12 ani, Andreea Ana Mihai, tot din Galaţ, a obţinut Trofeul categoriei 13-15 ani şi Elena Zota, din Bârlad, trofeul categoriei 16-18 ani.

La concursul de dans au fost înscrise în jur de 30 de formaţii. Premiile acordate au fost  câştigate, la secţiunea “dans tematic”, de Grădiniţa nr. 3 Vaslui,”, formaţia “Kalinka”, de la Şcoala nr.3 Vaslui şi Formaţia “Blue”, de la  Şcoala nr. 6 Vaslui, iar la secţiunea de “ dans modern”, au fost premiate şi  formaţia de la Şcoala nr. 5 Vaslui, precum şi formaţiile “Style” şi “Speranţa” de la Palatul Copiilor Vaslui.

“Acest proiect a fost un real succes, iar noi, ca organizatori, considerăm că ne-am atins obiectivele pe care ni le-am propus. Sperăm că ediţiile viitoare să fie pregătite din ce în ce mai bine şi să avem în continuare un partener de încredere în instituţiile mai sus aminte şi în Primăria Municipiului Vaslui care, şi de această dată, a fost alături de noi. in să le mulţumesc pe această cale”, a preciyat prof. Alin Bulboacă, coordonatorul proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.