Cochete, pe biciclete, vasluiencele au stârnit senzaţie în oraş

Cu soarele dimineţii în priviri şi cu zâmbetul pe buze, şi-au împodobit bicicletele cu flori şi şi-au dat întâlnire în Centrul Civic al municipiului Vaslui. Este vorba de câteva zeci de doamne şi domnişoare care au răspuns prezent iniţiativei instructorului de pilates Daniela Ebraşu care, împreună cu Lions Club Vaslui a organizat  o acţiune inedită intitulată generic  „Cochete pe biciclete”.

La acţiune au fost prezenţi şi domnii, care le-au însoţit pe fete pentru a se asigura că acestea vor ajunge netulburate la destinaţie, traseul ales de organizatori fiind Centrul Civic – str. Ştefan cel Mare-  Piaţa Traian –  str. Donici –  Parcul Copou.

Convoiul colorat şi vesel al doamnelor pe biciclete a stârnit admiraţia trecătorilor şi, curios, nici măcar conducătorii auto care au fost nevoiţi să aştepte trecerea biciclistelor nu au părut deranjaţi de timpul de aşteptare.

„ Am văzut o acţiune sim8ilară într+o ştire, pe net, şi mi-am spus că ar fi frumos să  putem organiza şi noi ceva similar. Am găsit repede parteneri în membrii Clubului Lions şi… iată-ne aici. Sperăm să fie debutul unei manifestări care va intra în tradiţie. Mulţumesc  tuturor participantelor şi susţinătorilor, că au ales să ne fie alături pentru promovarea mişcării în aer liber. Mulţumesc pentru întelegere celor pe care i-am încetinit în trafic şi, nu în ultimul rînd, Primăriei Vaslui şi domnilor politişti care ne-au însoţit. Promitem că vom reveni cu astfel de momente minunate”, a spus Daniela Ebraşu, iniţiatoarea acţiunii.

Participanţii s-au declarat, la unison, încântaţi de acţiune:

„Mişcare, prieteni, socializare.  Nimic nu poate fi mai frumos decât atât şi noi, cei din Clubul Lions Vaslui, am susţinut cu drag iniţiativa” – Luminiţa Mihaela Vîrlan, membru al Clubului Lions.

„Este o iniţiativă care mie mi-a plăcut din primul moment. Este luna florilor, luna culorilor. Este timpul pentru mişcare, pentru zâmbete. Se spune că femeile fac lumea mai frumoasă, iar noi astăzi demonstrăm acest lucru” – Gianina Postolache, participant.

„Am venit alături de alţi colegi din Clubul Bicicliştilor Vasluieni pentru a loe susţine pe dosamnele care au aceeaşi pasiune ca noi. Am încercat şi noi să realizăm o acţiune de acest gen, cu băieţii, dar nu am avut acelaşi succes. Poate, împreună, vom reuşi să promovăm mersul pe bicicletă şi vom organiza în viitor şi acţiuni în comun. Până atunci le aşteptăm pe doamnele de aici în clubul nostru”- Cristian Iftinca, membru în Clubul Bicicliştilor Vasluieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.