Cinci bârlădeni, reținuți pentru violare de domiciliu și violență

 

Polițiștii bârlădeni au reținut cinci bărbați cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, violare de domiciliu şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au probat activitatea infracțională a cinci bărbaţi – H.Ionel, de 43 de ani, H.Mihai, de 38 de ani, H. Aurel, de 31 de ani, D. Vasilică, de 35 de ani şi M. Cristian, de 46 de ani, domiciliaţi în municipiul Bârlad, bănuiţi de comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și violare de domiciliu.

Polițiștii au stabilit faptul că, în dimineaţa de 25 iulie a.c., cei cinci bărbaţi s-au deplasat cu două maşini la locuinţa unui bărbat de 53 de ani, din municipiul Bârlad pe care îl considerau responsabil de o agresiune comisă în seara de 24 iulie a.c. asupra lui H.Aurel. Au pătruns în imobil, l-au agresat pe proprietar şi au tulburat ordinea şi liniştea publică.

Cei cinci bărbaţi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, iar astăzi au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.