Caz șocant la Chițoc! Casă făcută scrum de incendiu, proprietarul găsit spânzurat

Azi-noapte, între orele 22.00 – 02.00, Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale, dintre care două autospeciale de stingere cu apă și o ambulanță tip B2 – (Echipaj de prim-ajutor – EPA) pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Chițoc, comuna Lipovăț. Exista suspiciunea că în interiorul casei s-ar afla o victimă, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 ani.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul întregului imobil. După aproximativ două ore incendiul a fost lichidat.
În urma căutărilor efectuate sub resturile locuinței arse și prăbușite, nu a fost identificată prezența vreunei victime.
Persoana despre care se presupunea că ar fi victimă în incendiu a fost găsită spânzurată în apropierea locuinței. Echipajul de pe ambulanță aflat la locul intervenției, a inițiat manevrele de resuscitare. În sprijinul paramedicilor a fost deplasat și echipajul ambulanței tip C1 (Terapie Intensivă Mobilă – TIM). Medicul de pe echipajul TIM a declarat decesul persoanei găsite spânzurată în apropierea imobilului ars.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire. Cercetările sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.