Candidatul PNL la Consiliul Judeţean : “Să spună Buzatu…! “

Mai ceva ca într-o sală de tribunal, în care pârâtul este chemat să răspundă întrebărilor procurorului, Dumitru Buzatu, preşedintele Consiliului Judeţean este chemat de deputatul Florin Ciurariu, candidatul PNL la preşedenţia CJ, să răspundă public la o serie de întrebări incomode. Iar lista întrebărilor este lungă, actualul preşedinte al CJ fiind atenţionat “să nu se mai eschiveze şi să răspundă la mişto, aşa cum are obiceiul”. Concret, Buzatu ar trebui să le spunã locuitorilor judeţului dacă există măcar un proiect major, finanţat din bani europeni, care să fi fost finalizat la termen şi fără probleme, dacă s-au pierdut bani din acest motiv,  dar şi să dea explicaţii pentru unele promisiuni neonorate

“Nu am văzut un răspuns concret din partea lui Dumitru Buzatu referitor la faptul că Liviu Dragnea, şeful sãu de partid, a fost condamnat definitiv. Le amintesc locuitorilor judeţului Vaslui cã PSD şi Dumitru Buzatu, i-au pãcãlit zeci de ani, aşa cum i-a păcălit pe primarii care au făcut coadă la Ordonanţă 55, primari care au fost aleşi pe listele noastre, dar au plecat la PSD,pe baza promisiunilor fãcute de Buzatu. Îl întreb pe primarul de la Deleni, de ce nu are nici acum drumul judeţean asfaltat, îi întreb pe primarii de la Fereşti, Rafaila sau Bogdãneşti de ce nu li s-au modernizat drumurile prin comunele lor, aşa cum le-a promis Buzatu. La Bãceşti, PSD a promis chiar şi o primãrie nouã. Am dat doar câteva exemple, dar lista comunelor pentru care Buzatu a promis primarilor foarte multe lucruri, pentru a trece la PSD, este mult mai lungă. Tot ce le-a promis Dumitru Buzatu, s-a dovedit a fi doar o minciunã”, a spus Ciurariu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Şi pentru că astăzi începe campania electorală, deputatul a afirmat că PNL va duce o campanie corectă, decentă, bazată pe proiecte şi mesaje constructive. (Mihaela Zărnescu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.